Menselijk handelen is de nieuwe norm,
hoe doet u dat?

Machines verzetten veel werk. Werk wat vroeger door mensenhanden gedaan werd. Machines maken geen fouten, alleen door menselijk handelen. Wanneer een machine kapotgaat stopt de productie en ga je het apparaat repareren. Wanneer een mens een fout maakt draait de productie door en kom je er op een later tijdstip al dan niet achter. Dit kan nare gevolgen hebben. Voorkom fouten in menselijk handelen. BRC stelt in haar nieuwe norm de mens centraal, bouw aan een voedselveiligheidscultuur. Maar hoe dan?

Webinar BRC 8

“Met alle macht naar BRC 8”

Het British Retail Consortium heeft in augustus 2018 een nieuwe versie van de Global Standard Food Safety uitgebracht, dit is versie 8 van deze norm. In deze norm zijn wederom de nodige wijzigingen doorgevoerd met een behoorlijke impact.

De wijzigingen voor uw kwaliteitssysteem en praktijksituatie hebben wij voor u op een rij gezet. Denk aan het verder bouwen van een voedselveiligheidscultuur met het senior management en het invoeren van een klokkenluidersregeling. Ook hele praktische zaken zoals het nemen van maatregelen om vogelnesten onder het afdak van de laaddocks te voorkomen en het onderbouwen en reageren op uw microbiologisch omgevingsonderzoek in productie. De belangrijkste wijzigingen, met handvatten hoe toe te passen, komen aan bod.

Kom beslagen ten ijs

Onze specialisten Aldo Rus en Jori Broens nemen u in dit webinar mee in de grootste wijzigingen en vertalen deze naar praktische oplossingen.

Binnen 50 minuten op de hoogte van:

  • Wat BRC 8 is;
  • De inrichting en opbouw van BRC 8;
  • De belangrijkste verschillen per thema;
  • Overige verschillen;
  • Wat het betekent voor uw bedrijf?

Uiteraard kunt u tijdens het webinar tussendoor vragen stellen. Na dit webinar heeft u een indruk van de wijzigingen in BRC 8. Zorg dat u ze kent. Deelname is kosteloos. Het webinar is gemakkelijk te volgen vanaf uw eigen werkplek.

BRC 8 Webinar 4 September